2014. január 23., csütörtök

Az írásod többet tud Rólad, mint Te magad!

Nemrég, egy baráti beszélgetésben hangzott el, hogy "óh, én ismerem magam, mit mondhat még nekem egy grafológiai elemzés?" Ekkor döbbentem rá, hogy az emberek nem is gondolnak bele mennyi tulajdonság mentén lehet őket jellemezni. (Csak példaként: Önállóság, Együttműködési készség, Döntőképesség, Kockázatvállalás, Helyzetfelismerő képesség, Realitásérzék, Kontroll, Konfliktuskezelés Stresszkezelés, Dominancia igény, Koncentráló képesség, Lényeglátás, Hatékonyság, és most csak kiemeltem néhányat több tucatból)

Te tisztában vagy az erősségeiddel?
Mert gyengeséget sorolni lehet, hogy könnyedén tudsz. De ragadj most tollat és írj össze 7 erősséget amire támaszkodni tudsz, és gyűjts össze 7 gyengeséget, amiről úgy érzed hátráltat sikereid elérésében.

A grafológiai elemzés többféle terjedelmű lehet, a teljes személyiségkép kb. 5 oldalnyi elemzés Rólad.
Azoknak ajánlott, akik mélyebben meg szeretnék ismerni önmagukat, meg szeretnék érteni viselkedésük hátterében álló okokat, a bennük zajló folyamatokat. A grafológiai szakvéleményben részletes elemzést nyújtunk az alábbi személyiségterületek tartalmáról és működéséről:

Mentális képességek
Énkép, önmagához való viszony
Munkavégzés jellemzői
Energizáltság, erőforrások felhasználása
Motivációk
Érzelmi élet
Szociabilitás, a környezettel való kapcsolat

És hogy még ennél is többet mutassunk, hiszen ezek csak a fő témakörök, böngészd át kicsit ezt az ábrát, és nézd meg ezeket a jellemzőket. Tisztában vagy az alábbi képességeiddel?


Önmagunk megismerése izgalmas, és lehet, néha félelmetes, de személyiségünk kiteljesítése során mindenképpen hasznos, és szükséges lépés. 
Vágj hát bele!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése